Wie vindt het niet leuk om naar een pretpark te gaan? Wij houden ervan! Dus wanneer we dan eindelijk gaan, willen we meteen vol gas op alle attracties gaan.

Toverland is voor ons “the place to be”! Het park is gezellig ingericht, heeft attracties voor jong en oud en is nog steeds “betaalbaar” voor een gezin van vijf personen.

Tycho was net 120cm en Ares net 132cm groot waardoor beiden haast in alle attracties konden, eigenlijk in de vetste attracties op het terrein.

Als eerste gingen we natuurlijk Troy in want die was lekker dicht bij de ingang. En daar kreeg Tycho zijn Troy Diploma!

Tycho met zijn Troy diploma!

Voor Ares was vooral de Phoenix een toppertje. Ik ben ergens de tel kwijt geraakt na de 6e keer dat hij ging aanschuiven en Tycho vond d’Wervelwind echt super waar hij eerst samen met papa, dan met Ares en vervolgens een tig aantal keer zelf in gegaan was.

Beide jongens waren ook enorm enthusiast over Troy waar ze meerdere keren genoten van het gerammel over de houten constructie tegen topsnelheid.

Hoog in de lucht

Xander is niet zo voor de snelle, wilde attracties en ging zelf op pad. Af en toe kwamen we hem tegen en gingen we gezamenlijk iets eten of een show bekijken maar het merendeel was Xander “on his own” zijn ding aan het doen.

Lekker ronddobberen in Toverland

Wederom een geslaagde dag. Op de weg terug naar huis waren de stoere jongens toch echt wel uitgeput en hebben lekker geslapen in de wagen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.