2 september 2019, voor alle kinderen de dag dat ze terug naar school gaan. Ook voor onze 3 jongens is die dag aangebroken. Toch is het dit jaar nét een beetje anders: dit schooljaar zitten ze alle drie in het lager onderwijs!

Xander gaat naar het 6e leerjaar, Ares gaat naar het 4e leerjaar en Tycho gaat van start in het 1e leerjaar.

Ook is het een spannend moment want Tycho gaat nu helemaal zelf met de fiets naar school. Waar hij voorheen lekker kon uitrusten achterop de fiets bij mama, moet hij nu zelf zijn beentjes gebruiken. Maar hij doet dat fantastisch!

We hebben er een leuk filmpje van gemaakt, kijk zelf maar.

Eerste schooldag, 2 september 2019

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.