De vakantie zit er bijna weer op. Nu de kids weer terug zijn van hun kampen en de wasmachine weer overuren aan het draaien is, vind ik wat tijd om een korte samenvatting van de afgelopen week te maken.

Winterpret Xander & Ares

Xander en Ares waren naar Breitenbach in Oostenrijk geweest. Ares koos om te gaan snowboarden terwijl Xander liever op ski’s de bergen afgleed.

Boerderij pret met Tycho

Tycho ging in Pulle naar de kinderboerderij waar hij diertjes kon verzorgen en lekkere broodjes met confituur kon maken. Het weer in België was niet opperbest, maar dat kon onze rakker niet weerhouden zich volledig uit te leven.

Rust voor ons

Met de kids uit huis konden Friedel en ik lekker genieten. Zo gingen we lekker eten in brouwerij Het Anker en probeerden we eens een overheerlijke Hawaiian Poke Bowl. Een heerlijke rustvakantie thuis was zeker niet verkeerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.