Een weekje onthaasten

De week van Kerst 2013 is een bijzondere week, want Kerstmis valt precies op woensdag. Dus reden voor ons om er eens lekker tussenuit te trekken. Om volledig te kunnen “onthaasten” trokken we naar bungalow park Centerparks Limburgse Peel in het Nederlandse Limburg.

Unplugged

Ook al staat er op dew folder dat er WiFi op heel het terrein aanwezig is, hadden we gekozen om de hele week in “offline” modus te gaan. We hadden ook onze “hardware” maar thuis gelaten om niet in de verleiding te komen.

Even volledig genieten van de kids zonder de afleidingen van mail, sociale media of andere berichtgevingen. Eigenlijk best wel fijn om ongestoord te dollen met de kids.

Limburgse Peel

Dit was niet ons eerste bezoek aan dit park, eerder dit jaar konden we ook eventjes genieten van een break. Maar laten we eerlijk zijn: Kerst heeft altijd iets speciaals.

Cadeaus uitpakken, spelletjes spelen en natuurlijk lekker zwemmen in het zwemparadijs. Onze boys vonden het geweldig. Xander ging los op “de grote, witte glijbaan”, Ares brak het record op de “vissenglijbaan”, ook al was zijn typische “noggggg” veranderd in “nog een keer” en onze Tycho genoot met volle teugen van het gespetter in het kikkerbadje.

Voor Friedel en mezelf was het ook een welkome verademing. Lekker genieten van de boys en van de natuur. Echt genieten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.