Geslaagd!

Nog een reden om een feestje te hebben: gisteren ben ik geslaagd voor mijn PHP5 examen. Voor de mensen die niet weten wat PHP is en waarom ik er een examen voor moest afleggen, zal ik korte samenvatting geven.

PHP is een programmeertaal dat ontstaan is om dynamische websites te kunnen maken, zonder dat je daar veel kennis voor moest hebben. Het was een makkelijk taaltje en al snel kon je er professioneel uitziende websites mee bouwen.

Ondertussen is PHP gegroeid als taal en wordt het vandaag de dag veelal gebruikt om bedrijfstoepassingen te schrijven en complexe applicaties aan te bieden. Een heuse concurrent voor Java en .Net.

En om me dan toch een beetje professioneel te laten overkomen en mezelf te bewijzen dat ik “PHP kan”, heb ik meegedaan aan het examen, met een succesvol einde.

Dus feestje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.