maanrock_ijzerenleen

Afgelopen weekend was het weer lekker rocken in Mechelen met Maanrock, het gratis stadsfestival dat dit jaar zijn 20e jubileum vierde. Met een wederom een super line-up zeker de moeite waard om af te zakken naar het Mechelse.

Deze zondagmiddag stond K3 op het programma en onze Tycho wilde hier wel naar toe. Dus samen met “de pa” afzakken naar de Mechelse binnenstad en ondertussen grappen en grollen uithalen, gewoon omdat het kan.

Grappen en grollen bij de Lamot

Waar we niet op gerekend hadden waren die 20000 andere mensen die ook naar K3 kwamen kijken (volgens GVA). Toen we samen aankwamen op de grote markt stond het al goed vol.

Gelukkig konden we samen toch vlot een plaatsje redelijk vooraan vinden om toch een goed beeld en geluid te krijgen van deze vernieuwde meidengroep.

K3 on stage op Maanrock 2016

Tycho vond het echt wel de max en zat boven in mijn nek lekker mee te swingen op de deuntjes.

Rocker Tycho

Na afloop van het concert was het voor Tycho ver van gedaan. Nog een tijdje blijven swingen aan het podium op de Ijzerenleen. Plezier en vooral veel rare snoeten trekken.

Party Tycho

Een zeer geslaagd festival! Zeker een dikke duim aan de organisatie, de stad Mechelen, lokale politie Mechelen – Willebroek en het Rode Kruis voor een subliem verloop van de feestelijkheden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.