Eén jaar Xander

Wat is het toch snel gegaan. 12 maanden geleden konden we de wereld laten weten dat Xander geboren werd om 12:19u, 2,768kg woog en 48cm groot was.

Eén jaar later is onze Xander uitgegroeid tot een flinke knul van 77cm met een gezond gewicht van 10,160kg. En wat een knul is het geworden !

Een leuk nieuwtje is dat Xander grote broer gaat worden ! Afgelopen woensdag heeft de gynaecoloog bevestigd dat we 8 weken en 2 dagen zwanger zijn !!!

Doe mee met de conversatie

2 reacties

 1. Hey Mike,

  ‘k was eigenlijk op zoek naar je mailadres, maar kwam toen deze mooie website tegen.

  Wat wilde ik je laten weten? Tja, ten eerste dat het al veel te lang geleden is dat we mekander nog es gezien hebben. En ten tweede, volg deze link, daarna ‘literatuur volwassenen’ en dan zie je daar mijn werkje staan.
  http://www.zookie.shopfactory.com/index1.html

  Grtz,

  Stefan

 2. Lieve allebei !

  Ik heb jullie blog gelezen en weet nu ‘alles’ van jullie nieuwe huis, de verjaardag van Xander (Hoera één jaar !!) en dat hij grote broer gaat worden.
  Van harte gefeliciteerd hoor, hopelijk wordt het een fijne zwangerschap.

  Het is ook alweer een jaar geleden dat André op de 12e juli is overleden, het is een moeilijke tijd voor me geweest maar ben toch weer m’n ouwe zelf geworden.
  Ook ben ik verhuisd naar de overkant van de straat naar een benedenappartement wat goed heeft geholpen om alles te verwerken omdat aan dit huis geen herinneringen kleven.
  Ik was erg blij dat je bij de herdenking van André was Mike, ik vond het alleen erg jammer dat we niet veel hebben kunnen praten maar ik had echt de kracht niet voor condoléancetoestanden, ik had het gevoel dat ik ieder moment flauw zou vallen maar een mens is sterker dan hij denkt.

  Ik blijf jullie blog volgen hoor en wacht op het nieuws over een nieuwe wereldburger.

  Liefs van Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.