Aktiebaby Breda failliet

Met spijt in ons hart hebben we vernomen dat vorige week de baby mega store “aktiebaby” in Breda failliet is gegaan. Zoals we met plezier onze aankopen deelden, maakt het ons wel verdrietig om te vernemen dat we hier geen leuke spulletjes meer kunnen gaan kopen voor onze spruit.

Het is tot op heden nog onduidelijk of het een volledige sluiting van aktiebaby betekent, of dat er een doorstart wordt gemaakt. Wel is duidelijk dat er heel wat gedupeerden die bestellingen hadden geplaatst bij aktiebaby in enorme onzekerheid zitten. Heb je zelf een bestelling lopen bij aktiebaby, kijk dan zeker eens op zwanger.blog.nl. Daar wordt namelijk advies gegeven hoe je eventueel nog aan je spullen of je centen kunt komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.