Overgang gemixte naar geplette groentjes en fruit

Jaja, onze Xander heeft weer een mijlpaal bereikt. Sinds afgelopen woensdag eet hij geen gemixte groentjes of fruit meer, maar de geplette variant hiervan. Dat wilt zeggen dat er nu ook wat stukjes tussenzitten waarop hij moet kauwen.

De eerste dagen deed hij wat moeilijk erover, want Xander is toch liever lui dan moe. Maar nu gaat het al een heel stuk beter en eet hij zijn prakje netjes op.

Xander is ook heel wat mondiger geworden, en vertelt graag hele verhalen terwijl hij met een rammelaar of ander speeltje zit te zwaaien.

Ook zit hij graag op zijn poep want dan kan hij lekker alles zien wat er rond hem gebeurd. Maar dan wiebelt hij in’t rond en valt natuurlijk op zijn zij of rug. Ook al kan hij zichzelf al goed behelpen, hij vind het veel fijner om rechtgetrokken te worden door papa of mama. Ik vraag me af of we hem niet een beetje lui maken wanneer we hem voor de zoveelste keer rechttrekken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.