Verdraagzaamheid voor kinderen

Tijdens onze zoektocht naar kinderopvang, zijn we terrecht gekomen bij Toverland, een mini-creche aan de rand van Mechelen. In tegenstelling tot vele andere creches, is Toverland een echt droomparadijs voor de kindjes, waar eigenares Kim Aertgeerts haar hart en ziel in heeft gestoken. En dat in kindvriendelijk Mechelen, eigenlijk bij ons om de hoek !

Alleen zijn er enkele bewoners van het pand waarin Toverland gevestigd is naar de rechter gestapt wegens “te veel overlast”. Nu is het aan de rechter om uit te maken of Toverland mag blijven in het gebouw of niet. De uitspraak wordt over twee weken verwacht.

Als kinderen als overlast worden bekeken, waar moeten we dan heen met al die volwassenen ? Een trieste zaak, zeker als je weet dat de kinderopvang in Mechelen al een “groot probleem” is. De vraag is groot en het aanbod is klein.

Gelukkig scharen de media en het gemeentebestuur achter Toverland, want kinderen zijn gewoon geen overlast.

Enkele artikels hierover:

Wij wensen daarom Kim en haar team veel succes toe in deze overbodige rechtszaak en hopen dat de uitspraak van de rechter positief is voor Toverland en voor alle kinderopvanglocaties in het land.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.