De “van Dams” v2.0

We zijn blij te kunnen aankondigen dat er een nieuwe versie aankomt van de “van Dams”. Nee, deze keer spreken we niet van een upgrade van dit blog of van andere computer gerelateerde dingen. Nee, Friedel en ik zijn in blijde verwachting !

We zijn afgelopen dinsdag (6 november) voor de eerste keer langs de gynaecoloog gegaan, waar we meteen al ons spruitje van 2,5cm op een schermpje konden zien en al zijn/haar hartslagje konden horen. Wat ging dat hartje tekeer !!!

Natuurlijk hebben we eerst het goede nieuws gemeld aan opa Raf en tante Gretel, waabij we de kersverse opa-in-spe het nieuws brachten in de vorm van een t-shirt met vooraan de tekst “Opzij opzij opzij” en achteraan “Opa komt voorbij”. Dit ter ere van zijn snelle tred die wij als jongelingen amper kunnen bijhouden.

Gisteren hebben we onze getuigen het blije nieuws gegeven tijdens een lekker hapje in restaurant/brocanterie Nostradam te Mechelen.

En vandaag hebben we mijn grootmoeder laten weten dat ze “opoe” wordt, oftewel overgrootmoeder (hierna dus opoe genoemd). Dus, vandaar dat we pas vandaag het nieuws wereldwijd bekend gaan maken. Hmm, sommige bedrijven kunnen hier nog iets van opsteken.

Bio van de kleine spruit d.d. 6 november 2007:
– 2,5 cm
– 8 a 9 weken
– voorziene release-date: nog niet berekend

Meer info bij volgende gelegenheid

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.