Oma op bezoek

Het was lekker weer afgelopen weekend en we vonden dat het hoog tijd was dat we oma eens gingen halen. Gezellig een weekendje bij de kleinkinderen. En wat vond ze het gezellig. Op de middag lekker een terrasje doen in de stad en ’s avonds lekker smullen in het heel gezellige eetcafeetje Nostradam.

Normaal gezien eet oma niet veel en de porties van Nostradam zijn echt wel overvloedig, maar toch ze zat lekker te smullen van haar tagliatelli met zalm, amandeltjes en brocolli-saus. Ook van de koffie zat ze heerlijk te genieten.

Ze vond het zo fijn dat ze nu alweer uitkijkt naar een volgende gelegenheid om op visite te komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.